AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma üzüm şırası görmek

Kahve falında asma üzüm şırası görmek

Kahve falında asma üzüm şırası görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma üzüm şırası gördüyseniz:

  • Endişeleri bir kenara bırakıp rahatlatıcı şeylerle uğraşmalısınız.

Kahve falında asma üzüm şırası görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm şırası görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm şırası içmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şıra içmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında asma üzüm toplamak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek mutlu ve huzurlu olacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm asması görmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma ağacı ve üzüm görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir