AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmadan düşmek

Kahve falında asmadan düşmek

Kahve falında asmadan düşmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, güzel haberler alınacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında asmadan düşmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Kahve falında asmadan düşmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, darlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında asma köprüden düşmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında asma kilit takmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında asma yaprağı görmek hayırlı haberler duyacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma merdiven görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma dalı kesmek ancak yılmayacağına, isteklerin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında asma köprü görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işaret eder.

Kahve falında tahta asma köprü görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir