AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden düşmek

Kahve falında köprüden düşmek

Kahve falında köprüden düşmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kazancınızın artacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yüzün güleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden düşmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla köprüden düşmek çok sevineceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında köprüye düşmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden düşmek iyi bir zanaatkar olunacağına, büyük düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine yorulur.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüde düşmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir