AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma bahçesi görmek

Kahve falında asma bahçesi görmek

Kahve falında asma bahçesi görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma bahçesi gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Kahve falında asma bahçesi görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm asması görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini asmaya çalışmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, maddi durumun düzeleceğine delalettir.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalettir.

Kahve falında asma kilit takmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze asma yaprağı görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde asma görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir