AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru asma görmek

Kahve falında kuru asma görmek

Kahve falında kuru asma görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, işlerinin sarpa saracağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında kuru asma gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Kahve falında kuru asma görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, çevrenizden takdir görmeye delalet etmektedir.

Kahve falında asma dalı koparmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulur.

Kahve falında asma yaprağı toplamak kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında asma kilit takmak işlerin açılacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında asma budamak elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında asma yaprağı haşlamak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalettir.

Kahve falında asma yaprağı koparmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma kilit görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir