AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik kediler görmek

Kahve falında minik kediler görmek

Kahve falında minik kediler görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, sorunların biteceğine, kısmetin kapanacağına delalettir.

Kahve falında minik kediler gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında beyaz minik kedi görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında minik kediler görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, planlı ve programlı davranacağına tabir olunur.

Kahve falında minik kedi görmek para sıkıntısının olmayacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minik kuşlar görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında minik timsah görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine delalettir.

Kahve falında çok minik bebek görmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında minik fare görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, hem geleceğinin güzel olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir