AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik yılan görmek

Kahve falında minik yılan görmek

Kahve falında minik yılan görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, mutluluğundan olacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında minik yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi doğru ifade etmeniz, maddi anlaşmalar veya pazarlıklar konusunda olayları istikrarlı bir çizgiye oturtmanıza yardım edebilir.

Kahve falında minik yılan görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minik etek giymek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında minik kedi görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulur.

Kahve falında minik at görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında minik kuzu görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Kahve falında minik balık görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında minik sinekler görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minik kuşlar görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir