AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik fil görmek

Kahve falında minik fil görmek

Kahve falında minik fil görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, bir beladan kurtulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında minik fil gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında minik fil görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına delalet eder.

Kahve falında minik balık görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında minik kuzu görmek hayallerinin de yarım kalacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında minik etek giymek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minik kediler görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına inanılır.

Kahve falında minik yılan görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik köpek görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında minik kuşlar görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir