AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik maymun görmek

Kahve falında minik maymun görmek

Kahve falında minik maymun görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, yolunun açılacağına, üzüleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında minik maymun gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Kahve falında minik maymun görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik kurtlar görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok minik bebek görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında minik siyah fare görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında minik balık görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında minik yılan görmek bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik beyaz fare görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine inanılır.

Kahve falında minik köpek görmek sonradan da çok üzüleceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir