AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik kedi yavrusu görmek

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yılmayacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, güven kaybı yaşanacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Kahve falında minik kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz minik kedi görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında minik kediler görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minik kedi görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine tabir olunur.

Kahve falında minik serçe görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minik bebek görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında minik domates görmek bunalıma gireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işarettir.

Kahve falında minik kaplumbağa görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir