AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik serçe görmek

Kahve falında minik serçe görmek

Kahve falında minik serçe görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, güçlendikçe güçleneceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik serçe gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında minik serçe görmek harcama gücünün artacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında minik siyah fare görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında minik kediler görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında minik bebek görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına inanılır.

Kahve falında minik kurtlar görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında minik balıklar görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında minik taş görmek sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik domates görmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir