AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik balık görmek

Kahve falında minik balık görmek

Kahve falında minik balık görmek ferahlığa çıkacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, mal sahibi olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet eder.

Kahve falında minik balık gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında minik balık görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında minik balıklar görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında minik köpek görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz minik kedi görmek makama ve rızka sahip olacağına, ticarete atılacağına yorulur.

Kahve falında minik kediler görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında minik serçe görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minik taş görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında minik tavşan görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir