AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik bebek görmek

Kahve falında minik bebek görmek

Kahve falında minik bebek görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minik bebek gördüyseniz:

  • Bazı köklü mücadele biçimlerinizi yenilemeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında çok minik bebek görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minik bebek görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında minik etek giymek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minik beyaz fare görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında minik siyah fare görmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında minik fare görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında minik kediler görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında minik timsah görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, maddi gücünün eksileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir