AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok minik bebek görmek

Kahve falında çok minik bebek görmek

Kahve falında çok minik bebek görmek huzur bulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok minik bebek gördüyseniz:

  • Ani rekabet veya mücadele ortamları söz konusu olabilir.

Kahve falında minik bebek görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına inanılır.

Kahve falında çok minik bebek görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minik fil görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında minik insanlar görmek kişinin muradına ereceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minik köpek görmek güzel ameller işleyeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine işarettir.

Kahve falında minik domates görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına delalettir.

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında minik kedi görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir