AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik etek giymek

Kahve falında minik etek giymek

Kahve falında minik etek giymek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zenginliğe kavuşacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, istediği gibi yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalettir.

Kahve falında minik etek giymek gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Kahve falında minik etek giymek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, şeytanın aklına uyacağına yorulur.

Kahve falında minik balıklar görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında minik kurt görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında minik kaplumbağa görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında minik kuzu görmek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minik kedi yavrusu görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında minik yumurta görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik sinekler görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir