AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik beyaz fare görmek

Kahve falında minik beyaz fare görmek

Kahve falında minik beyaz fare görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, yarasını saracağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, işlerin sarpa saracağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minik beyaz fare gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Kahve falında minik beyaz fare görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına işaret eder.

Kahve falında minik fare görmek çok güzel günler görüleceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Kahve falında minik siyah fare görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz minik kedi görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minik balıklar görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minik kuşlar görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik yumurta görmek başarılı ve kazançlı olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minik böcekler görmek büyük bir başarının elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir