AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik fare görmek

Kahve falında minik fare görmek

Kahve falında minik fare görmek kazançlı bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında minik fare gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla karşılaşmak veya iletişim kurmak hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Kahve falında minik beyaz fare görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında minik siyah fare görmek bereketinin artacağına, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minik fare görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında minik sinekler görmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında minik kurtlar görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında minik köpek görmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında minik böcekler görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minik etek giymek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, aşama göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir