AnaSayfa / Genel / Kahve falında minik siyah fare görmek

Kahve falında minik siyah fare görmek

Kahve falında minik siyah fare görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çalışmalarının beğenileceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında minik siyah fare gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki önemli ilişki veya iş birliklerini beslemek veya güçlendirmek için bazı girişimlerde bulunma zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında minik siyah fare görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Kahve falında minik fare görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minik beyaz fare görmek eline geçen malları tutamayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minik kuşlar görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minik hayvanlar görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, işinde yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minik balık görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minik tavşan görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında minik kaplumbağa görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir