AnaSayfa / Genel / Kahve falında zifte bulanmak

Kahve falında zifte bulanmak

Kahve falında zifte bulanmak çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zifte bulanmak gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında zifte bulanmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında zift yemek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Kahve falında zift kusmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında zift temizlemek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah zift görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ziftli asfalt görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, ticarette öne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında zift görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ziftli yol görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir