AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlara bulanmak

Kahve falında çamurlara bulanmak

Kahve falında çamurlara bulanmak işlerini düzene sokacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çamurlara bulanmak gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında ayakları çamura bulanmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamura bulandığını görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının çamura bulandığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında çamurlara bulanmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birinin çamura bulandığını görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında katrana bulanmak idealist davranacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında dışkıya bulanmak adını aklamayı başaracağına, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir