AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan yer almak

Kahve falında mezarlıktan yer almak

Kahve falında mezarlıktan yer almak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, malların artacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıktan yer almak gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıktan yer almak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında mezar yeri kazmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri aramak sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar yeri aldığını görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine mezar yeri almak destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri beğenmek uğradığı zararları telafi edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak önemli kararlar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir