AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine mezar yeri almak

Kahve falında kendine mezar yeri almak

Kahve falında kendine mezar yeri almak ele geçen fırsatların heba edileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine mezar yeri almak gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında mezar yeri aldığını görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri ayırmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri kazmak harcama gücünün artacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, kötülüklerden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezar yeri beğenmek ettiği zararları telafi edeceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar yeri açmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, etrafına güzel insanların dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar yeri göstermek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın yerinin değiştiğini görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir