AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri beğenmek

Kahve falında mezar yeri beğenmek

Kahve falında mezar yeri beğenmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar yeri beğenmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Kahve falında mezar yeri beğenmek oğlu evli ise boşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık beğenmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, istediği yola çıkacağına yorulur.

Kahve falında kızı beğenmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Kahve falında ev beğenmek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Kahve falında kendini beğenmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beğendiği kişiyi görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına yorulur.

Kahve falında koltuk beğenmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beğendiğin adamı görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir