AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine mezar yeri aramak

Kahve falında kendine mezar yeri aramak

Kahve falında kendine mezar yeri aramak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına alamet eder.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında mezar yeri aramak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak için yer aramak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bi yer aramak sorunların kısa sürede aşılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yeri aradığını görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalettir.

Kahve falında gideceği yeri aramak çıkmaza gireceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yıkanmak için yer aramak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına inanılır.

Kahve falında banyo yapacak yer aramak içinin hafifleyeceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir