AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri aramak

Kahve falında mezar yeri aramak

Kahve falında mezar yeri aramak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına inanılır.

Kahve falında mezar yeri aramak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarındaki değişiklikler nedeniyle sorun yaşanabilir.

Kahve falında kendine mezar yeri aramak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezar yeri aramak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo yapacak yer aramak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında sıçacak yer aramak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri aradığını görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında namaz kılmaya yer aramak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına inanılır.

Kahve falında abdest alacak yer aramak pek çok fırsatı kaçıracağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine işarettir.

Kahve falında namaz için yer aramak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir