AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yeri aldığını görmek

Kahve falında mezar yeri aldığını görmek

Kahve falında mezar yeri aldığını görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar yeri aldığını gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında mezar yeri aldığını görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulur.

Kahve falında yer altina inmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar aldığını görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan toprak aldığını görmek sağlığının bozulmayacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında mezar yeri değiştirmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar yeri belirlemek birçok iş fırsatı yakalanacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezar yeri satın almak hayallerinin yıkılacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarın yerini değiştirmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir