AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarı başka yere taşımak

Kahve falında mezarı başka yere taşımak

Kahve falında mezarı başka yere taşımak yapılan işte geriye düşüleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında mezarı başka yere taşımak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında evini başka yere taşımak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında işyerini başka yere taşımak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalettir.

Kahve falında evi başka yere taşımak dertlerinden kurtulacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında başka eve taşımak bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin evini taşımak büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarı taşımak şeytana uyacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşımak eşiyle arasına nifak sokulacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir