AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan para toplamak

Kahve falında mezarlıktan para toplamak

Kahve falında mezarlıktan para toplamak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıktan para toplamak gördüyseniz:

  • Endişeli olmak seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında mezarlıkta para toplamak ardından yeni bir iş bulunacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıktan para toplamak vaaz ve nasihate, adından konuşulur olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan para toplamak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarda para toplamak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezardan ot toplamak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir