AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan ot toplamak

Kahve falında mezardan ot toplamak

Kahve falında mezardan ot toplamak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan ot toplamak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında mezardan ot toplamak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ticarette başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil otlar toplamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, nasiplerini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani ot toplamak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda ot toplamak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, içinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında süpürge otu toplamak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında ot topladığını görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayrık otu toplamak dolayısıyla işlerin bozulacağına, zaferler kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot topladığını görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir