AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak gördüyseniz:

  • Sonradan çok pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinden bozuk para toplamak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yerden bozuk para toplamak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında evde bozuk para toplamak birçok yeni bağlantı kurulacağına, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde bozuk para toplamak kişinin sıkıntılarından arınacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine yorulur.

Kahve falında çamurun içinden bozuk para toplamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk paraları yerden toplamak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk para yerden toplamak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir