AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan odun toplamak

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, mevkie edineceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Kahve falında mezarlıkta odun toplamak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, söylediklerinin çıkacağına yorulur.

Kahve falında meşe odunu toplamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun parçası toplamak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında odun toplamak bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında yakacak odun toplamak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan odun toplamak başarılarının bir ömür süreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Kahve falında kuru odun toplamak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir