AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, verimli işlere gireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak gördüyseniz:

  • İnançsal veya politik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mezardan çiçek toplamak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak dertlerine derman bulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden çiçek toplamak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına inanılır.

Kahve falında çiçek toplamak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çiçek toplamak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ çiçeği toplamak kolay yollardan kazanacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında renkli çiçekler toplamak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir