AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda para toplamak

Kahve falında mezarda para toplamak

Kahve falında mezarda para toplamak arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, kalp kırmayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zor bir durumda kalacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda para toplamak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Kahve falında mezarlıkta para toplamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan para toplamak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan para toplamak rahatsızlıkların şifa bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarda para toplamak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, ona mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan ceviz toplamak rahat edeceği bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta çiçek toplamak fakirlik ve yokluk göreceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan odun toplamak işlerinin daha da iyi olacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir