AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan para toplamak

Kahve falında mezardan para toplamak

Kahve falında mezardan para toplamak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, herkesin şaşırtılacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezardan para toplamak gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda para toplamak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan para toplamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan para toplamak güzel ve mutlu günler yaşayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta para toplamak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezardan ot toplamak yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta odun toplamak aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan altın toplamak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, gerekirse özür dileneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir