AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta para toplamak

Kahve falında mezarlıkta para toplamak

Kahve falında mezarlıkta para toplamak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta para toplamak gördüyseniz:

  • Bir plan, düzenleme veya randevu bazı konuların gelişiminde ya da ilerlemesinde etkili olabilir.

Kahve falında mezarlıkta bozuk para toplamak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıktan para toplamak yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezardan para toplamak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezarda para toplamak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta para toplamak işlerin çok büyümeyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta meyve toplamak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Kahve falında mezarlıktan çiçek toplamak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında mezardan kemik toplamak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, huzurunu yerine getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir