AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan çıkmak

Kahve falında mezarlıktan çıkmak

Kahve falında mezarlıktan çıkmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıktan çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz gerçekleşebilir ya da eskiden gelen şeyler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan çıkmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, verdiği emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara girip çıkmak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıktan çıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa girip çıkmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, işinde terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak adeta sinirden küplere bineceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek çıkmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir