AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın içinden çıkmak

Kahve falında mezarın içinden çıkmak

Kahve falında mezarın içinden çıkmak büyük bir ortaklığa gireceğine, iyi halini yitireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, neşe içinde olacağına inanılır.

Kahve falında mezara girip çıkmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa girip çıkmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan çıkmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında mezardan çıkmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinden çıkmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağın içinden çıkmak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir