AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara girip çıkmak

Kahve falında mezara girip çıkmak

Kahve falında mezara girip çıkmak geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara girip çıkmak gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan çıkmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında mezara girip çıkmak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mezardan çıkmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa girip çıkmak çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak zorlukların geride kalacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında alışverişe çıkmak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir