AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek çıkmak

Kahve falında yüksek çıkmak

Kahve falında yüksek çıkmak gelecekte yüzünün güleceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kazancının azalacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek çıkmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat bilgilenmenizi veya yeni kişilerle tanışma şansı bulmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yüksekten çıkmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında asansörle yükseklere çıkmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, insanlarla iç içe olacağına rivayet eder.

Kahve falında iple yükseğe çıkmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Kahve falında asansörle çok yükseğe çıkmak eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak mutluluğunun her geçen gün artacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, güven kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir