AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa girip çıkmak

Kahve falında mezarlığa girip çıkmak

Kahve falında mezarlığa girip çıkmak her çalışması ile büyük ses getireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ortaklı işlere girileceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, pişmanlığa, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığa girip çıkmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, durgun giden işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan çıkmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa girip çıkmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan çıkmak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezara girip çıkmak dostlarını da iyi seçeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine delalettir.

Kahve falında dağın en tepesine çıkmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan alışverişine çıkmak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir