AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan çıkmak

Kahve falında mezardan çıkmak

Kahve falında mezardan çıkmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kasasının ağırlaşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan çıkmak gördüyseniz:

  • Şüpheci yaklaşımın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında mezardan çıkmak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıktan çıkmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara girip çıkmak hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığa girip çıkmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne çıkmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ameliyattan çıkmak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir