AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta yatmak

Kahve falında mezarlıkta yatmak

Kahve falında mezarlıkta yatmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, istediği herşeye sahip olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta yatmak gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler yapabilir veya söyleyebilirsiniz.

Kahve falında mezara girip yatmak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar üstüne yatmak evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, işlerinin günden güne bozulacağına yorulur.

Kahve falında mezarın yanında yatmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın ustune yatmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya yorulur.

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yanında yatmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir