AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında mezar üstüne yatmak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında deniz üstüne yatmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin üstüne yatmak tersliklerin yoluna gireceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın üstüne yatmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak yüksek mevkilere getirileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karın üstüne yatmak işlerinin bir anda bozulacağına, kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir