AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üzerinde yatmak

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da kaonularda fikirleriniz tamamen değişebilir.

Kahve falında mezarın yanında yatmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içine yatmak güvenini sarsacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içine yatmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık yatmak çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta yatmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında mezarda yatmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir