AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar yanında yatmak

Kahve falında mezar yanında yatmak

Kahve falında mezar yanında yatmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, malının artmasını sağlayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işarettir.

Kahve falında mezar yanında yatmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarın yanında yatmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar yanında yatmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün yanında yatmak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında ölülerin yanında yatmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanında yatmak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin yanında yatmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir