AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstüne yatmak

Kahve falında mezar üstüne yatmak

Kahve falında mezar üstüne yatmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında mezar üstüne yatmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kar üstüne yatmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üstüne yatmak helal rızka kavuşacağına, çok iyi şeylere delalet eder.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında birinin üstüne yatmak kızgınlıkların geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine inanılır.

Kahve falında ölünün üstüne yatmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işarettir.

Kahve falında yılanın üstüne yatmak sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir