AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın ustune yatmak

Kahve falında mezarın ustune yatmak

Kahve falında mezarın ustune yatmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, parasız ve işsiz kalacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında mezarın ustune yatmak gördüyseniz:

  • Açmazlar veya anlaşmazlıklar zaman içinde çözüme kavuşabilir.

Kahve falında mezarın ustune yatmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında usb görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta yatmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında iki mezar arasında yatmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara girip yatmak dertlerin artacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlığa yatmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında mezar üstüne yatmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir