AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yanında yatmak

Kahve falında mezarın yanında yatmak

Kahve falında mezarın yanında yatmak atılacak adımların boşa çıkacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yanında yatmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her konuda yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Kahve falında mezarın yanında yatmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar yanında yatmak anne babanın üzüntü duyacağına, kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerin yanında yatmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin yanında yatmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanında yatmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yanında yatmak iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin yanında yatmak yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir