AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara girip yatmak

Kahve falında mezara girip yatmak

Kahve falında mezara girip yatmak başarıya giden yollarının açılacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında mezara girip yatmak gördüyseniz:

  • Tolerans göstermeniz insanların sakinleşmesini sağladığı için, daha uzun süreli çözümler bulunmasına yardım edebilir.

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarın yanına yatmak ruhsal korkularından da arınacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına inanılır.

Kahve falında mezarın içine yatmak bunalıma gireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak ardından bu kişiye açılacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına delalettir.

Kahve falında boş mezara yatmak önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında mezara yatmak kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Kahve falında mezar üstüne yatmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında mezarda yatmak işlerin devam edeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir