AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak

Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak

Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Bir tarafınız statükodan sıkılmışken bir diğer taraf alışılmışı bırakmakta zorlanabilir.

Kahve falında mezar üstüne yatmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın yanına yatmak her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında mezarın üzerinde yatmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara yatmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında mezarın yanında yatmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalettir.

Kahve falında mezarlıgın üstüne yatmak üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün mezarına yatmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlık yatmak hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir